Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ενημερώστε τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, για την αντίθεση σας στο ACTA

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Άρθρο του constantinos
από το ελληνικό μπλογκ για ελεύθερο λογισμικό [ΕΛ/ΛΑΚ] OSArena 



  1. [IMG]
    Είπαμε πριν για την οn-line ψηφοφορία που διεξάγεται ενάντια στο ACTA, έχοντας παράλληλα με μια σειρά άρθρων, ενημερώσει για το τι είναι το ACTA και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό για τις ατομικές και κοινωνικές ελευθερίες (δείτε το άρθρο).
    -Αν και το νομοσχέδιο, ψηφίστηκε (στα μουλωχτά) και από την Ελληνική Κυβέρνηση, εν τούτοις για να επικυρωθεί και να αποτελέσει δεσμευτικό νόμο για τα κράτη, θα πρέπει να περάσει και από το Ευρωκοινοβούλιο, τον Ιούνιο του παρόντος έτους (2012).
    -Στην Ευρωβουλή, τα νομοσχέδια, ανατίθενται πρώτα σε επιτροπές προς μελέτη και φυσικά μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται τόσο Έλληνες, όσο και Κύπριοι ευρωβουλευτές.
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με αυτούς τους Ευρωβουλευτές, εκφράζοντας τους μαζικά την αντίθεση σας και σημειώνοντας τους πως αυτό το νομοσχέδιο, βλάπτει ανεπανόρθωτα τις ατομικές και κοινωνικές ελευθερίες.
    Εμείς θα σας τους παραθέσουμε έναν-έναν, δίνοντας τη διεύθυνση του mail του, ενώ με κλικ επανω στην εικόνα του καθενός, οδηγήστε στο προφίλ του, στην αντίστοιχη σελιδα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου.
    -Θα δώσουμε, τόσο τους Έλληνες, όσο και τους Κύπριους συνάδελφους τους (σημειωτέον πως η Κύπρος ΔΕΝ έχει υπογράψει τη συμφωνία υπέρ του ACTA).

    1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

    [IMG]


    [IMG]

    [IMG]

    [IMG]

    [IMG]

    [IMG]


    2. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

    [IMG]

    [IMG]

    [IMG]

    [IMG]
  2. constantinososarena founder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου